Warning: copy() [function.copy]: Unable to access http://www.termal-vrdnik.com../joomla/images/stories/simpozijum/dsc_3317.jpg in /home/termalv/public_html/cms/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

PRVOMAJSKI PRAZNICI

ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE KUPANJE NA OTVORENOM I ZATVORENOM BAZENU

Kupanje za prvomajske praznike i na zavorenom i otvorenom bazenu: cena ulaznice za zatvoreni bazen 400,00 dinara, cena ulaznice za otvoreni bazen 300,00 dinara.

 

 

PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZATVORENOG REKREATIVNOG BAZENA

Nakon kompletnog renoviranja hidro-bloka u SB "TERMAL" u Vrdniku, privodi se kraju i kompletna rekonstrukcija, sanacija i adaptacija zatvorenog rekreativnog bazena sa pripadajućim sadržajima odobrenim sredstvima Vlade AP Vojvodine u ukupnom iznosu od 73,5 miliona dinara.

    

    

Sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade AP Vojvodine uložio je 38,5 miliona Dinara za arhitektonsko-građevinske radove: radovi na eksterijeru i enterijeru, sanacija plafona, sanacija ventilacije, sanacija garderoba, dezo barijera, tuševa,  sanitarnih i drugih pratećih prostora, radovi na instalacijama vodovoda i kanalizacije, radovi na termotehničkim instalacijama, radovi na elektro instalacijama...

Opširnije: PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZATVORENOG REKREATIVNOG BAZENA

PROŠIRENI SMEŠTAJNI KAPACITETI U SB „TERMAL“

Sopstvenim sredstvima prošireni su smeštajni kapaciteti u našoj ustanovi. Modernim, funkcionalnim i lepim nameštajem opremljene su jednokrevetne i dvokrevetne, odnosno trokrevetne sobe. Svaka soba ima terasu,  kupatilo sa tušem i WC-om, kablovskom TV, mini frižiderom i bežičnim internetom.

   

REKONSTRUISAN HIDRO-BLOK

U sredu, 18. Decembra 2013. godine pušten je u rad rekonstruisan hidro-blok u SB "TERMAL" banja Vrdnik. "Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo u potpunosti je rekonstruisao hidro-blok u SB za rehabilitaciju "Termal" u Vrdniku i u to investirao više od 20 miliona Dinara" izjavio je predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić, koji je zajedno sa potpredsednikom Vlade i pokrajinskim sekretarom za nauku i tehnologiju prof. dr Dragoslavom Petrovićem i pokrajinskom sekretarkom za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju prof. dr Vesnom Kopitović i v.d. direktorom SB "Termal" Zoranom Bošnjakom, dr Oliverom Dulić, zamenikom direktora SB "Termal" i dr Laslom Hajdu, pomoćnikom direktora za zdravstvo SB "Termal" obišao ovo odeljenje SB "Termal" u banji Vrdnik.

  

  

Opremanje hidro bloka je uključilo nabavku najnovije generacije opreme: kada za podvodnu masažu, četvoroćelijskih kada sa galvanskim strujama, "Hubbard" kade, kade sa galvanskim strujama, kade za podvodnu masažu i masažu sa kružnom vodom, parcijalnih hidromasažnih kada donjih ekstremiteta i kukova, "Hauffe" kupke za ruke i "Hauffe" kupke za noge, terapeutskih stolica i mobilnog lifta. Građevinsko-zanatski radovi na adaptaciji hidro-bloka za primenu hidro terapije obuhvatili su: arhitektonsko građevinske radove adaptacije hidro bloka, adaptaciju instalacija razvodne mreže vodovoda, kanalizacije i električnih instalacija i adaptaciju ventilacije hidro bloka.

Opširnije: REKONSTRUISAN HIDRO-BLOK

SB "TERMAL" banja Vrdnik proslavila je lekarsku slavu Sveti Vrači

Godinama unazad SB "Termal" svakog 14. Novembra lomljenjem kolača i uz verski obred Svete Vrače slavi kao Krsnu slavu. Direktor SB "Termal" g-din Zoran Bošnjak  pozdravio je sve prisutne i rekao da su Sveti Kozma i Damjan lečili besplatno, a da se duboko ukorenjeno poštovanje  Svetih Vrača potvrđuje u našoj zdravstvenoj ustanovi kroz lečenje, brigu i negu svih koji se obrate za pomoć uz savremen način poslovanja.

Opširnije: SB "TERMAL" banja Vrdnik proslavila je lekarsku slavu Sveti Vrači