Warning: copy() [function.copy]: Unable to access http://www.termal-vrdnik.com../joomla/images/stories/simpozijum/dsc_3317.jpg in /home/termalv/public_html/cms/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZATVORENOG REKREATIVNOG BAZENA

Nakon kompletnog renoviranja hidro-bloka u SB "TERMAL" u Vrdniku, privodi se kraju i kompletna rekonstrukcija, sanacija i adaptacija zatvorenog rekreativnog bazena sa pripadajućim sadržajima odobrenim sredstvima Vlade AP Vojvodine u ukupnom iznosu od 73,5 miliona dinara.

    

    

Sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade AP Vojvodine uložio je 38,5 miliona Dinara za arhitektonsko-građevinske radove: radovi na eksterijeru i enterijeru, sanacija plafona, sanacija ventilacije, sanacija garderoba, dezo barijera, tuševa,  sanitarnih i drugih pratećih prostora, radovi na instalacijama vodovoda i kanalizacije, radovi na termotehničkim instalacijama, radovi na elektro instalacijama...

Opširnije: PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZATVORENOG REKREATIVNOG BAZENA

PROŠIRENI SMEŠTAJNI KAPACITETI U SB „TERMAL“

Sopstvenim sredstvima prošireni su smeštajni kapaciteti u našoj ustanovi. Modernim, funkcionalnim i lepim nameštajem opremljene su jednokrevetne i dvokrevetne, odnosno trokrevetne sobe. Svaka soba ima terasu,  kupatilo sa tušem i WC-om, kablovskom TV, mini frižiderom i bežičnim internetom.

   

REKONSTRUISAN HIDRO-BLOK

U sredu, 18. Decembra 2013. godine pušten je u rad rekonstruisan hidro-blok u SB "TERMAL" banja Vrdnik. "Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo u potpunosti je rekonstruisao hidro-blok u SB za rehabilitaciju "Termal" u Vrdniku i u to investirao više od 20 miliona Dinara" izjavio je predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić, koji je zajedno sa potpredsednikom Vlade i pokrajinskim sekretarom za nauku i tehnologiju prof. dr Dragoslavom Petrovićem i pokrajinskom sekretarkom za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju prof. dr Vesnom Kopitović i v.d. direktorom SB "Termal" Zoranom Bošnjakom, dr Oliverom Dulić, zamenikom direktora SB "Termal" i dr Laslom Hajdu, pomoćnikom direktora za zdravstvo SB "Termal" obišao ovo odeljenje SB "Termal" u banji Vrdnik.

  

  

Opremanje hidro bloka je uključilo nabavku najnovije generacije opreme: kada za podvodnu masažu, četvoroćelijskih kada sa galvanskim strujama, "Hubbard" kade, kade sa galvanskim strujama, kade za podvodnu masažu i masažu sa kružnom vodom, parcijalnih hidromasažnih kada donjih ekstremiteta i kukova, "Hauffe" kupke za ruke i "Hauffe" kupke za noge, terapeutskih stolica i mobilnog lifta. Građevinsko-zanatski radovi na adaptaciji hidro-bloka za primenu hidro terapije obuhvatili su: arhitektonsko građevinske radove adaptacije hidro bloka, adaptaciju instalacija razvodne mreže vodovoda, kanalizacije i električnih instalacija i adaptaciju ventilacije hidro bloka.

Opširnije: REKONSTRUISAN HIDRO-BLOK

SB "TERMAL" banja Vrdnik proslavila je lekarsku slavu Sveti Vrači

Godinama unazad SB "Termal" svakog 14. Novembra lomljenjem kolača i uz verski obred Svete Vrače slavi kao Krsnu slavu. Direktor SB "Termal" g-din Zoran Bošnjak  pozdravio je sve prisutne i rekao da su Sveti Kozma i Damjan lečili besplatno, a da se duboko ukorenjeno poštovanje  Svetih Vrača potvrđuje u našoj zdravstvenoj ustanovi kroz lečenje, brigu i negu svih koji se obrate za pomoć uz savremen način poslovanja.

Opširnije: SB "TERMAL" banja Vrdnik proslavila je lekarsku slavu Sveti Vrači

Zatvoreni rekreativni bazen neće raditi do daljnjeg

Obaveštavamo vas da zatvoreni rekreativni bazen kompleksa Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Termal" banja Vrdnik neće raditi do daljnjeg iz tehničkih razloga. U planu je skorašnja sanacija i adaptacija zatvorenog rekreativnog bazena kroz sledeće radove: sanacija plafona, sanacija ventilacije, sanacija garderoba, dezo barijera, tuševa,  sanitarnih i drugih pratećih prostora. Nakon svih ovih radova naša ustanova će biti u prilici da ponudi nove programe i sadržaje u cilju zadovoljenja krajnjih korisnika i poboljšanju nivoa usluga.