Sajam Winter Events & Spa Travel Market (WESTM) biće održan u beogradskom hotelu Zira 20. i 21. novembra 2016. godine. Na trećem poslovnom sajmu za MICE industriju Jugoistočne i Centralne Evrope prisustvovaće i SB „Termal” sa svojim predstavnicima.

Turistička prizma iz Novog Sada najavljuje, a mediji prenose, da će u toku dva dana sajma, preko 100 organizatora kongresa, seminara, i drugih događaja, hotela i drugih smeštajnih kompanija, kongresnih centara, turističkih organizacija i agencija, kao i ponuđača pratećih usluga u okviru kongresne (MICE) industrije, imati priliku da napravi nove kontakte i dogovori poslove za sledeću godinu.

WESTM ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje između turističkih privreda zemalja Jugoistočne i Centralne Evrope, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za saradnju sa našom regijom.

Pored sastanaka jedan-na-jedan koji su osnova WESTM-a, učesnici će imati prilike i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i da usvoje nova znanja u oblasti primene informacionih tehnologija u MICE industriji i turizmu, na konferenciji koja je sastavni deo događaja.

Ovogodišnji predavači dolaze iz Francuske, Srbije, Hrvatske i Mađarske, koja je i ovogodišnja država partner.

U okviru ove manifestacije biće dodeljene i uručene nagrade Turistička prizma „Za novi kvalitet u turizmu“ Jugoistočne Evrope, koji Prizma dodeljuje od 1997. godine

WESTM počinje sutra od 10.00, održaće se u novom kongresnom centru hotela Zira, a organizator je Turistička prizma.