Vesti

Informišite se o najnovijim dešavanjima 

VESTI IZ ”TERMALA”

Predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović posetio je u petak SB ”Termal”. Direktor naše ustanove Dragan Kosovac upoznao je Mirovića sa poslovnim rezultatima kao i planovima za dalji razvoj ”Termala”, ističući činjenicu da je Banja Vrdnik na trećem mestu po broju gostiju od svih banja u Srbiji. Kosovac je zahvalio Pokrajinskoj vladi na izuzetno uspešnoj saradnji i činjenici da je podržala brojne projekte zahvaljujući kojima je ”Termal” postao jedna od najopremljenijih zdravstvenih ustanova banjskog tipa i da neke od medicinskih aparata kojima raspolažemo nema nijedna druga ustanova u Srbiji. Sem opremanja medicinskog dela kao primarnog, oprema se i hotelijersko-ugostiteljski deo novim enterijerom, neophodnim mašinama i drugom tehničkom opremom, uređuju se i renoviraju bazeni i prostor oko njih. Igor Mirović se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu, ističući da je vidan napredak ”Termala” u svakom pogledu i da se taj napredak vidi na svakom koraku. Predsednik Pokrajinske vlade je najavio nova ulaganja u turizam u Vrdniku, a podsećamo da je upravo potpisan ugovor o izgradnji prečistača otpadnih voda u ovom mestu, vredan 860 miliona dinara.
Na današnjem Kolegijumu, direktoru Draganu Kosovcu uručen je prigodan poklon povodom godinu dana na čelu SB ”Termal”.
Dragan je neko ko dolazi iz reda zaposlenih, više od decenije je deo našeg kolektiva i verujemo da je i to jedan od razloga evidentnog napretka ”Termala” na svim poljima!
Iskrene čestitke u ime zaposlenih u SB ”Termal”!
Danas smo 90 naših dragih koleginica obradovali prigodnim poklonom, poželevši im sve najbolje za Dan žena, 8. mart.
”TERMAL” DOMAĆIN BUDUĆIM MLADIM PREDUZETNICIMA
Drugi regionalni trening iz preduzetništva realizuje se u SB ”TERMAL” u Banji Vrdnik u periodu od 22-25.02.2024. godine.
Na treningu učestvuje dvadeset mladih sa teritorije Srema i dvadeset mladih sa teritorije Tuzle i okoline.
U okviru regionalnog treninga mladi će definisati svoje biznis ideje i u naredna tri meseca ih očekuje rad sa mentorima na razvijanju sopstvenih biznis planova.
Obuke se realizuju u okviru projekta “Sve na jednom mestu za podršku omladinskom preduzetništvu i prekograničnoj saradnji” koje realizuje Centar za omladinski rad iz Novog Sada u partnerstvu sa Udruženjem mladih “UM” iz Sremske Mitrovice, Centrom za edukaciju mladih iz Travnika i Fondacijom Tuzlanske zajednice iz Tuzle, a projekat finansira Evropska unija.
”TERMAL” OBNAVLJA SARADNJU SA ELEKTROPRIVREDOM SRBIJE I ELEKTRODISTRIBUCIJOM SRBIJE
Danas je u našoj ustanovi održan radni sastanak predstavnika SB ”TERMAL” i predstavnika sindikalnih organizacija ”Elektroprivrede Srbije” i ”Elektrodistribucije Srbije”, kompanija koje spadaju među najuspešnije u našoj zemlji.
Direktor ”TERMALA” Dragan Kosovac, pomoćnica direktora za zdravstvo dr Gordana Marošan i Milan Todorović iz Službe marketinga, predstavili su gostima sve potencijale naše ustanove, kako u pogledu boravka zaposlenih u EPS-u i EDS-u u svrhu odmora, tako i u svrhu lečenje i rehabilitacije u ”TERMALU”.
Naši gosti su u pratnji domaćina obišli zdravstveno-banjski deo, smeštajne kapacitete i restoran, a kao rezultat svega onog što smo ponudili i što su naši gosti danas videli, usledio je nedvosmislen dogovor oko skorog potpisivanja ugovora o saradnji čime će ”TERMAL” obnoviti saradnju sa dve gigantske kompanije nakon duge pauze.
Poverenje zaposlenih u ”Elektroprivredi Srbije” i ”Elektrodistribuciji Srbije” predstavlja veliki podstrek za nas i potvrdu kvalitetnog rada u svim segmentima.
BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ”TERMALA” ZA SVE OSNOVCE TOKOM RASPUSTA

Za sve osnovce sa teritorije opštine Irig utorkom i četvrtkom, sve do kraja zimskog raspusta, biće besplatan ulaz na zatvorene bazene ”Termala”.

Troškove boravka dece na bazenima snosiće opština Irig.

Sporazum o saradnji potpisali su predsednik opštine Irig Tihomir Stojaković i direktor SB ”TERMAL” Dragan Kosovac.

NAJDRAŽI GOSTI
.Danas su nam u gostima bili i naši osnovci kojima su opština Irig i SB ”TERMAL” omogućili termine za besplatno korišćenje unutrašnjih bazena utorkom i četvrtkom.
Bilo je veselo i bučno, baš kako treba da bude, ali se i slušao trener koji je budno motrio na polaznike škole plivanja.
Deca su od odraslih kupača odvojena trakom i zaista uživaju u svojoj polovini bazena a neplivači su u posebnom, najplićem delu.
I ne brinite, ostavimo ih i da malo duže uživaju od predviđenog termina 😉
P.S. Temperatura vode je danas 30 C a temperatura vazduha na bazenima 29 C. Leto traje i u januaru!

VAUČERI

Od 07. do 15. januara obrađeno je više od 1.500 vaučera pri čemu je svaka rezervacija evidentirana u elektronski hotelski program, unesena na sajt Ministarstva, odakle je uzeta potvrda o svakoj pojedinačnoj rezervaciji. Zatim je svaka od više od 1.500 rezervacija potpisana i pečatirana od strane našeg ovlašćenog lica, skenirana i poslata mailom licima koja su izvršila rezervaciju. Sa tom potvrdom o rezervaciji apliciralo se za dobijanje vaučera. Ponosni smo što će više od 1.500 ljudi iskoristiti vaučere za boravak u SB ”TERMAL” i još jednom Vas molimo da shvatite da nam je za svaki vaučer bilo neophodno 10-15 minuta rada i da nismo uspevali da se javimo na sve pozive iako smo radili sa povećanim brojem radnika i bukvalno bez pauze. Hvala na razumevanju!

PRODUŽENI BESPLATNI TERMINI ZA OSNOVCE DO KRAJA FEBRUARA
Čitajući i uvažavajući Vaše komentare i sugestije, u dogovoru rukovodstva ”TERMALA”, rukovodstva opštine Irig i direktora škola u Vrdniku i Irigu, odlučili smo da TERMINE ZA OSNOVCE PRODUŽIMO SVE DO KRAJA FEBRUARA i da termini UTORKOM i ČETVRTKOM umesto jutarnjih budu od 19 do 20:30 časova!
Troškove ulaznica će kao i do sada snositi opština Irig!