Prekjuče su na Novosadskom sajmu završeni Međunarodni sajam lova, ribolova, sporta i turizma (LORIST), sajmovi hortikulture, ekologije i Međunarodni sajam konjarstva i sersana. Učestvovala je i banja “Termal” predstavivši svoj turistički potencijal, medicinkse usluge i aktuelne programe.

Predstavnici “Termala”, zajedno sa doktorima specijalistima, na ovogodišnjem 48. Sajmu govorili su o Grin lajnu (Green Line) – programu detoksikacije i revitalizacije organizma, našim redovnim komercijalnim uslugama, programima koje planiramo, pa i o istorijskom aspektu Vrdnika i banje koja sledeće godine slavi jubilarnih 40 godina postojanja.

Svi posetioci sajma mogli su da razgovaraju sa našim doktorima (doktorima Gordanom Marošan, Edisom Adžemi i Novicom Vlasaćević) o svojim zdravstvenim problemima, načinima prevencije, akupunkturi i našim redovnim medicinskim uslugama.

Sajam turizma u Novom Sadu, mesto je koje promoviše banje i klimatske centre u zemlji, zimsku turističku ponudu i zemlje i regiona, ali i novogodišnje aranžmane. Na sajamskim manifestacijama, tih nekoliko dana, proizvode i usluge predstavilo je više od 250 izlagača iz šest zemalja, a zemlja partner ovogodišneg Sajma turizma bila je Crna Gora.