Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Termal“ i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će se održati pod sloganom „Gde još niste bili?“, od četvrtka 18. do nedelje 21. februara.

Kako se najavljuje, biće prisutno više od 1153 izlagača iz 55 zemalja sveta, a „Termal”, kao predstavnik banjskog turizma, prestaviće svoje ponude i novitete u Hali 4. Svi posetioci koji se zadrže na našem štandu moći će da uživaju u masaži i da probaju akupunkturu, po kojoj je naša banja izuzetno poznata. Sve to biće moguće drugi i treći dan sajma, tačnije u petak i subotu.

I ne samo to! Za sve ljubitelje termalne vode, naše banje i Vrdnika obezbedili smo nagradnu igru, a nagrade će vas odvesti direktno kod nas – u našu oazu mira, oporavka i rekreacije. Dobitnici će biti poznati u subotu u 16.00, kada je zakazano izvlačenje.

Za sva pitanja i nedoumice u vezi sa vašim oporavkom, rekreacijom, ponudama i potencijalnom saradnjom, biće dostupni doktori, služba prodaje i marketinga i ostalo stručno osoblje „Termala”.

Svečano otvaranje manifestacija je u četvrtak, 18. februara 2016. u 11.00 na Galeriji Hale 4 Beogradskog sajma, a u toku sva četiri dana predviđena su još tri sajma: Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, Sajam vina Beowine i Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Beogradski Sajam turizma najveća je i najznačajnija turistička manifestacija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, a postoji od 1978. godine. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija i to pod sloganom „Zelena. Aktivna. Zdrava”.

Dobro nam došli!