Koncert „San letnje noći“, uz pratnju orkestra Miće Jankovića, sa gošćama primadonom Jadrankom Jovanović i sopranom Zoricom Belić, najavljen je za petak 12. avgusta 2016. godine, sa početkom u 20.00. Mesto je idealno za kulturno uživanje i leto koje je u jeku – plato naših otvorenih bazena banje “Termal”.

Naša primadona Jadranka Jovanović, nedavno ovenčana i izuzetnom Vukovom nagradom, i sopran Zorica Belić, predstaviće se našoj publici ruskim romansama, starogradskim pesmama, španskim i italijanskim kanconama, ali i velikim brojem poznatih muzičkih numera širokom auditorijumu.

Gošće su za naše posetioce i za naš sajt najavile da će obradovati vojvođansku publiku poznatim pesmama sa tog područja: “Sve dok je tvog blagog oka”, “Divan je kićeni Srem”, “Tiho noći” i druge. Sve to uz najčuvenije Pavarotijeve kancone, “Sole Mio”, “Prodavačica ljubičica”; neizostavne ruske romanse “Podmoskovske večeri”, “Cigančica”, “Oči čornije”, pa sve od numera iz filma “Cigani lete u nebo” do “Besame mucho”.

“Posebna je radost povodom dolaska u ovo živopisno mesto, jer ono zaslužuje najlepše iz muzičkog opusa. Svaka pesma je prilagođena upravo publici Vrdnika”, kažu gošće i umetnice, pa dodaju da je u svakom mestu potrebno pozdraviti i podizati kulturu i umetnost.

Koncert “San letnje noći” održan je u više gradova, a ovaj mesec će poznate melodije biti izvedene i u Vrdniku – jednim delom kao poklon svim našim vernim posetiocima koji svake godine dolaze upravo u “Termal”.

Ulaz je besplatan, mesta su ograničena, pa je potrebno javiti se na broj recepcije na 022/465-819, kako biste uz svoje podatke osigurali i ulaznicu. Rezervacije možete vršiti i na telefone sluzbe marketinga 022/465-066.