U BIZNISU, KAO I U ŽIVOTU, NAJVAŽNIJI JE PARTNER!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Termal” nagrađena prestižnom regionalnom nagradom BIZNIS PARTNER za 2015. godinu. Nagrada je uručena 16. juna na svečanoj ceremoniji u hotelu Crowne Plaza u Beogradu pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“.
Naša i vaša banja je ovu nagradu dobila zbog izuzetnog napretka u poslovanju u oblasti zdravstvenog turizma ostvarenog tokom protekle godine kao lider u oblasti banjskog i zdravstvenog turizma uz obrazloženje Komisije:
Izuzetnost Specijalne bolnice za rehabilitaciju TERMAL najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je Specijalna bolnica za rehabilitaciju TERMAL ostvarila dobre poslovne rezultate, inovativnim strategijama i kontinuiranim investicijama u proces razvoja koji prati najsavremenije svetske trendove pružila tržištu Srbije i Regiona niz atraktivnih i visoko kvalitetnih usluga u oblasti lečenja, ali i zdravstvenog i sportskog turizma. Poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere i klijente, pokazala ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, Specijalna bolnica za rehabilitaciju TERMAL predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.
„Veliko je zadovoljstvo primati pohvale za uređenost banje, renoviran zatvoreni bazen, hidroblok sa novom hidromasažom, restorane, sobe… Sve smo to uspeli za godinu i po dana, nešto sredstvima AP Vojvodine, nešto sopstvenim sredstvima i to sve, naravno, prija. Ali, meni lično, prijaju mnogo više pohvale na račun našeg zaposlenog osoblja“, rekao je direktor „Termala”, Zoran Bošnjak, na dodeli nagrade.
Pod ovim sloganom kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner već 21 godinu. Cilj je toliko godina ostao isti: skretanje pažnje javnosti i promovisanje kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, svest o društvenoj zajednici, poštovanje ekološke norme i slično.

Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER namenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u region. Dakle, mogućnost za nagradu imaju Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar i to bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva. Ovo poslednje je veoma bitno – omogućeno je da se male i srednje kompanije takmiče sa velikim biznisom.