Predstojeći vikend će na Kalemegdanu biti održan Beogradski manifest – festival manifestacija i destinacija, a mi vas obaveštavamo da SB „Termal“ učestvuje drugi put, gde će Beograđane i sve posetioce obavestiti o novitetima koji prate ovu letnju sezonu i o svojim ponudama.
Manifest zvanično počinje sutra, 27. maja u 10.00. U nedelju, 29. maja sa početkom u 11.30 „Termal” će održati prezentaciju za sve prisutne. Pokušaćemo da predočimo ono što imamo: lepotu Vrdnika i prirode koja nas okružuje, predstavićemo banju sa termalnom vodom, njene specifičnosti i ono šta nudimo i posedujemo.
Festival manifestacija i destinacija posvećen je celoj porodici i u više od 10 zona posetioci će moći da uživaju u raznovrsnim, zanimljivim i zabavnim programima, koji će se izvoditi na šest bina. Upravo to što je Manifest posvećen celoj porodici predstavlja nešto što nas povezuje i ove letnje sezone, kada ćemo zvanično pozvati celu porodicu da se odmori i relaksira upravo kod nas, i da koristi naše nove bazene koji su krenuli sa radom u avgustu prošle godine.
Na Beogradskom manifestu će biti prikazano 18 filmova za tri dana, a održaće se 40 koncerata. Organizatori su obezbedili mesto za decu, sportiste i druge. U najvećoj zoni „Aduti Srbije“ predstaviće se brojne opštine iz cele Srbije, a u centralnom delu festivala predstavnici Crne Gore, Turske, Bugarske, Tunisa, Mađarske i drugih zemalja upoznaće posetioce sa svojom kulturom, običajima i turističkim destinacijama.
Svi programi na festivalu su besplatni, plaća se samo ulaz na festival 350 dinara, a za decu do 10 godina ulaz je slobodan. Ulaznica je ujedno i konzumacija za neki od proizvoda partnera festivala.

Vidimo se na ovom interesantnom mestu! Dođite da iskoristimo sunčani vikend i da zajedno ispričamo priču naše turističe destinacije – Banje Vrdnik, čija spona sa „Termalom“ traje već 40 godina!