Obaveštavamo vas da u našoj banji od sada možete da koristite šijacu masaže! Naši sertifikovani masažeri pružiće vam užitak i opuštanje kroz ovu tehnike staru preko 3 hiljade godina.

Šijacu masaža potiče iz Japana. Ona je osnova kineske tradicionalne medicine i sada se već primenjuje širom sveta, a kod nas za samo 2.500,00 dinara u 90 minuta sva vaša negativna energija sigurno nestaje.

Zašto da izaberem baš ovu masažu?

Šijacu masaža funkcioniše tako što pročišćava dvanaest meridijana koji su osnova kineske tradi

cionalne medicine. Pritiskom na određene tačke na tim meridijanima vrši se akupresura tačaka i aktivra se nagomilana zablokirana energija. Ona obnavlja normalan protok životne energije s ciljem da se u organizmu uspostavi balans i postigne mentalno i telesno zdravlje.

Kako ona funkcioniše?

Šijacu masaža u bukvalnom prevodu znači pritisak prstom i radi se preko pamučne tkanine, bez upotrebe bilo kakvih ulja i fitoterapije. Insistira se na pravilnoj tehnici disanja, istezanju mišića i akupresurnoj stimulaciji desetak meridijana koji nose životnu energiju.

Šta ova masaža leči?

Verovali ili ne, u pitanju je više dijagnoza:
– degenerativni i zapaljenski procesi lokomotornog aparata,
– uganuća i istegnuća,
– skolioze i spondiloze,
– lumbago, neuralgije, išijas
– hipertenzija, problemi srca i cirkulacije,
– glavobolja, migrenesinuzitisi, alergije i to nije sve!

Uspešno se leče bolesti prostate i metabolizma, neugodnosti u trudnoći (posle četvrtog meseca), nesanica, nervoza, gubitak apetita, depresija, hronični umor, problemi u menopauzi, PMS i ostali menstrualni poremećaji, a postiže se i normalizacija funkcije creva i leče se funkcionlani poremećaji varenja.

 

kod-nas-je-banja