Obaveštavamo posetioce da zbog redovnog održavanja ZATVORENI BAZENI NEĆE RADITI U SREDU 06. marta!

Svima koji danas slave Svetog Nikolu, želimo srećnu slavu!

Kolektiv SB “Termal“, Vrdnik

______________________________________________________________________________

Obaveštavamo posetioce da zbog redovnog održavanja ZATVORENI BAZENI NEĆE RADITI U SREDU 19. decembra!

Obaveštavamo posetioce da zbog redovnog održavanja ZATVORENI BAZENI NEĆE RADITI U SREDU 5. decembra!

_______________________________________________________________________________

Sveti Vrači Kozma i Damjan, slava naše ustanove

SB “Termal“ danas slavi svoju slavu, Svete Vrače Kozmu i Damjana

Sveti Kozma i Damjan bili su vračevi, odnosno lekari, besrebrenici i čudotvorci. Njih dvojica su bili braća, rođeni su u Aziji, a odgajani su u hrišćanskom duhu. Veruje su da su od Boga dobili dar da leče ljude, a kako su ga dobili besplatno, oni nisu ni naplaćivali ljudima za lečenje, zbog čega se i kaže da su bili besrebrenici.

Jedino što su tražili za uzvrat od svojih pacijenata je bilo da veruju u Isusa Hrista ili da bar ne izgovaraju njegovo ime uludo, čak i ako ne žele da prime hrišćansku veru.

Svetitelji se na ikonama i freskama predstavljaju u srednjovekovnoj odeždi, sa kovčežićima u kojima su nosili lekove.

Današnji dan je po narodnom verovanju dobar za molitvu za ozdravljenje:

„K vama, sveti besrebrenici i čudotvorci Kozmo i Damjane, kao brzim pomoćnicima i toplim molitvenicima za spasenje naše, kolena preklonivši, pritičemo i, klanjajući se, usrdno vapimo: ne prezrite moljenja nas grešnih i nemoćnih, koji smo u mnoga bezakonja zapali i svakoga dana i časa sagrešujemo. Umolite Gospoda da nama, nedostojnim slugama Svojim, podari velika i obilna milosrđa Svoja. Izbavite nas od svake patnje i bolesti, jer ste od Gospoda i Spasa našega Isusa Hrista primili izobilnu blagodat isceljenja, radi čvrste vere, besplatnog lečenja i mučeničke končine vaše. Uslišite nas koji se molimo i bogougodnim posredništvom vašim izmolite kod Hrista Boga pravoslavnim upraviteljima zdravlje, blagostanje, spasenje, pobedu nad neprijateljima i blagoslov Božji. Opet se klanjajući, usrdno molimo da nam od Gospoda isprosite sve što je od koristi u ovom privremenom životu, a posebno što je potrebno za večno spasenje, da se udostojimo da molitvama vašim dobijemo hrišćanski kraj, bez bolesti, nepostidan, miran, i da se izbavimo od prevara đavolskih i večnih muka, da naslednici bezgraničnog i blaženog Carstva Nebeskog budemo. A vi, ugodnici Božji, ne prestajte da se molite za one koji vam sa verom pristupaju; čak i ako, po mnoštvu grehova svojih, nismo dostojni milosrđa vašeg, budući istinski podražavaoci čovekoljublja Božjeg, učinite da donesemo rod dostojan pokajanja i u večni pokoj stignemo, hvaleći i blagosiljajući divnog u svetima Svojim Gospoda i Boga i Spasa našega Isusa Hrista i Prečistu Majku Njegovu, i vašu toplu zaštitu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.“

Svima koji slave želimo srećnu slavu!

_______________________________________________________________________________

Obaveštavamo posetioce da zbog redovnog održavanja ZATVORENI BAZENI NEĆE RADITI U SREDU 07.11.

Svim ostalim danima na raspolaganju su Vam najveći i najlepši zatvoreni bazeni sa LEKOVITOM TERMOMINERALNOM VODOM u celoj Srbiji.

_______________________________________________________________________________

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA RADA VELIKOG (OLIMPIJSKOG) OTVORENOG BAZENA U SREDU 15.08.

Poštovani posetioci,

obaveštavamo Vas da će zbog redovnog održavanja i čišćenja, VELIKI (OLIMPIJSKI) OTVORENI BAZEN početi da se prazni u SREDU 15.08. od 16:00 h.

Kupanje će biti dozvoljeno u ograđenom delu bazena do 18:00 časova.

Mali otvoreni bazeni kao i zatvoreni bazeni rade redovno.

_______________________________________________________________________________

Poštovani gosti, obaveštavamo Vas da zbog redovnog čišćenja i održavanja, ZATVORENI BAZENI neće raditi u SREDU,  1. avgusta 2018. godine.

_______________________________________________________________________________

Dragi gosti, obaveštavamo Vas da zbog tehničkih problema sutra 15.06.2018. neće raditi otvoreni bazeni.

_______________________________________________________________________________

Dragi gosti, obaveštavamo vas da, kao i prethodnih godina, tako i u 2018. godini, bazen neće raditi svake prve srede u mesecu zbog redovnog čišćenja i održavanja.

Vaš SB Termal

_______________________________________________________________________________

Poštovani korisnici, obaveštavamo Vas, da će se od 01.aprila 2018. godine, u SB „Termal“ primenjivati novi cenovnici naših usluga.

Pogledajte cenovnike.
Vaš SB „Termal“

_______________________________________________________________________________

Vesti

Oglas za јавну продају отписаног инвентара SB “TERMAL” Vrdnik

На основу Одлуке Управног одбора СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник број oд 20.04.2018. године и Решења о образовању Комисије за продају отписаног инвентара СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник, Комисија за продају отписаног инвентара СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник припремила је следећу: [...]

Obaveštenje

Poštovani korisnici, obaveštavamo Vas, da će se od 01.aprila 2018. godine, u SB "Termal" primenjivati novi cenovnici naših usluga. Vaš SB "Termal" Pogledajte cenovnike.

Međunarondni tekvondo kamp

Trenutno se održava međunarondni tekvondo kamp u hotelu Termal u Vrdniku u trajanju od 17-24 avgusta. Internacionalni tekvondo kamp organizuje se prvi put u saradnji 3 tekvondo kluba iz beograda, TK Borac, TK Feniks i [...]


Specijalna ponuda za vikend relaksaciju

Kada Vam je potrebana relaksacija, nema ništa bolje od odlaska na masažu u srcu prirode. Priuštite sebi i svom partneru nezaboravan relax vikend u banji nadomak grada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.

Pogledajte cene
Predivno mesto za odmor,svi nasmejani i uslužni,hrana odlična bazeni još bolji…svaka preporuka.
Nikola Jakovljevic
Hvala ljubaznom osoblju i doktorima što su mi ulepšali oporavak nakon operacije kuka. Banja je divna a voda zaista leči. Uskoro dolazim sa porodicom na malo uživanja u bazenima.
Mirjana Božić
0C
TEMPERATURA TERMALNE VODE