OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA RADA VELIKOG (OLIMPIJSKOG) OTVORENOG BAZENA U SREDU 15.08.

Poštovani posetioci,

obaveštavamo Vas da će zbog redovnog održavanja i čišćenja, VELIKI (OLIMPIJSKI) OTVORENI BAZEN početi da se prazni u SREDU 15.08. od 16:00 h.

Kupanje će biti dozvoljeno u ograđenom delu bazena do 18:00 časova.

Mali otvoreni bazeni kao i zatvoreni bazeni rade redovno.

 

Poštovani gosti, obaveštavamo Vas da zbog redovnog čišćenja i održavanja, ZATVORENI BAZENI neće raditi u SREDU,  1. avgusta 2018. godine.

 

 

Dragi gosti, obaveštavamo Vas da zbog tehničkih problema sutra 15.06.2018. neće raditi otvoreni bazeni.

Hvala na razumevanju.

Dragi gosti, obaveštavamo vas, kao i prethodnih godina, tako i u 2018., bazen neće raditi svake prve srede u mesecu, zbog redovnog čišćenja i održavanja.

Vaš SB Termal

Poštovani korisnici, obaveštavamo Vas, da će se od 01.aprila 2018. godine, u SB „Termal“ primenjivati novi cenovnici naših usluga.

Pogledajte cenovnike.
Vaš SB „Termal“

 

Vesti

Oglas za јавну продају отписаног инвентара SB “TERMAL” Vrdnik

На основу Одлуке Управног одбора СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник број oд 20.04.2018. године и Решења о образовању Комисије за продају отписаног инвентара СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник, Комисија за продају отписаног инвентара СБ „ТЕРМАЛ“ Врдник припремила је следећу: [...]

Obaveštenje

Poštovani korisnici, obaveštavamo Vas, da će se od 01.aprila 2018. godine, u SB "Termal" primenjivati novi cenovnici naših usluga. Vaš SB "Termal" Pogledajte cenovnike.

Međunarondni tekvondo kamp

Trenutno se održava međunarondni tekvondo kamp u hotelu Termal u Vrdniku u trajanju od 17-24 avgusta. Internacionalni tekvondo kamp organizuje se prvi put u saradnji 3 tekvondo kluba iz beograda, TK Borac, TK Feniks i [...]


Specijalna ponuda za vikend relaksaciju

Kada Vam je potrebana relaksacija, nema ništa bolje od odlaska na masažu u srcu prirode. Priuštite sebi i svom partneru nezaboravan relax vikend u banji nadomak grada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.

Pogledajte cene
Predivno mesto za odmor,svi nasmejani i uslužni,hrana odlična bazeni još bolji…svaka preporuka.
Nikola Jakovljevic
Hvala ljubaznom osoblju i doktorima što su mi ulepšali oporavak nakon operacije kuka. Banja je divna a voda zaista leči. Uskoro dolazim sa porodicom na malo uživanja u bazenima.
Mirjana Božić
0C
TEMPERATURA TERMALNE VODE