Zatvoreni rekreativni bazen neće raditi u sredu, 03.februara 2016.

Vesti

Prvi Svetosavski bal u Vrdniku!

Obaveštavamo vas da će hotel “Termal” biti domaćin prvog Svetosavskog bala u Vrdniku koji organizuje Turistička organizacija opštine Irig. Manifestacija će biti održana u četvrtak, 28. januara sa početkom u 19.00 u našoj kongresnoj sali.

Program […]

Read More

Saopštenje sa sastanka sindikalnih organizacija iz rehabilitacionih centara i specijalnih bolnica Srbije koji su u postupku privatizacije

Dana 12. januara 2016. godine, u hotelu „Termal“ u Vrdniku, održan je sastanak sindikalnih organizacija osam rehabilitacionih centara koji su u postupku privatizacije. Na spomenutom sastanku započeta je inicijativa u vidu zajedničkog i organizovanog rada […]

Read More

Sastanak sa Udruženjem paraplegičara Srbije u banji „Termal“

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o tome da je održan radni inicijalni sastanak u SB „Termal“ sa Udruženjem paraplegičara Srbije i uz prisustvo predstavnika Udruženja rusko-srpsko prijateljstva „Jelena Sulima“.
Naime, u toku je rad na […]

Read More

Uživajte sa celom porodicom na našim bazenima ili priuštite sebi relaksacionu masažu.Saznajte više
Već četiri decenije Termal u banji Vrdnik Vam svojom lekovitom vodom i uz pomoć vrhunskih stručnjaka pomaže u oporavku.Saznajte više
Termal se nalazi u Vrdniku, na Fruškoj gori najstarijem nacionalnom parku, i po mnogima najlepšem u ovom delu Evrope.Saznajte više

Divan dan na bazenu

Termal-bazen-vrdnik
Provedite dan na otvorenom bazenu uz porodični ručak. Deca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, a svakim danom od 9 do 19h naša vrata su otvorena za sve koji uživaju da suncane dane provedu zdravo i aktivno. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.

Specijalna ponuda za vikend relaksaciju

Kada Vam je potrebana relaksacija, nema ništa bolje od odlaska na masažu u srcu prirode. Priuštite sebi i svom partneru nezaboravan relax vikend u banji nadomak grada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.
Termal uzivanje
 
Nisam ni znao da se ovakav biser nalazi na samo 25km od Novog Sada. Ja i moja porodica smo se divno proveli. Radujem se ponovnom dolasku.
Petra Petrovic
Hvala ljubaznom osoblju i doktorima što su mi ulepšali oporavak nakon operacije kuka. Banja je divna a voda zaista leči. Uskoro dolazim sa porodicom na malo uživanja u bazenima.
Mirjana Božić
0C
TEMPERATURA TERMALNE VODE