logo banja vrdnik termal

Banja Vrdnik Termal

Kod nas je
Banja!

O nama

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik smeštena je na idealnoj poziciji, između Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške gore – jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope..
Sagrađen na izvorištu lekovite termalne vode, specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik, pored uživanja u prijatnom prirodnom ambijentu i komfornom smeštaju sa ljubaznim osobljem, nudi Vam, pre svega, mogućnost oporavka uz vrhunski medicinski tim stručnjaka koji raspolažu najsavremenijom opremom i načinima rada.
Dijagnostika

Dijagnostički ultrazvuk mekotkivnih struktura zglobova, mišića i nerava
(rame, lakat, kuk, koleno, skočni zglob, Ahilova tetiva…)

INDIKACIJE

Blagodeti termomineralne vode u Termalu poznate su po lečenju širokog spektra oboljenja.

  • REUMATOLOŠKA OBOLJENJA
  • OBOLJENJA LOKOMOTORNOG SISTEMA
  • ORTOPEDSKA OBOLJENJA
  • SPORTSKA MEDICINA
TERAPIJE

Naše terapije mogu Vam pomoći da se oporavite, povratite svoje psihofizičko stanje, odličnu formu i izgled.

  • HIDROTERAPIJE
  • TERMOTERAPIJE
  • ELEKTROTERAPIJA
  • KINEZITERAPIJA
  • SHOCK WAVE TERAPIJA
  • AKUPUNKTURA
TERMALNA VODA

Već četiri decenije Termal u banji Vrdnik pored lekovite termalne vode koju nam je priroda darovala, pruža i Vam vrhunski tim stručnjak sa najsavremenijom opremom i načinima rada za vaš oporavak.

  • TERMALNA VODA
HIPERBARIČNA KOMORA
Veliki broj bolesti i stanja u svojoj osnovi ima nedostatak kiseonika – hipoksiju -uzrokovanu različitim mehanizmima. Bilo da je u pitanju primarni uzrok bolesti ili njena posledica, osnovno je ukloniti taj nedostatak, kako bi ćelije tkiva mogle preživeti i ponovno uspostaviti normalne funkcije. Kako je nedostatak kiseonika opasan za svaku ćeliju, jasno je otkuda veliki interes i vrlo široka primenjivost hiperbaričnog kiseonika kao leka.
RELAKSACIJA I MASAŽA
Termal raspolaže sa ukupno 6 bazena. Sa termalnom vodom, konstantne temperature od 32,8°C svi bazeni nude Vam vrhunsko uživanje, a u specijalizovanom terapeutskom bazenu i oporavak prema vašim potrebama.
Voda – prirodni vid masaže!
Blagodeti tople vode učiniće vaše telo manje napetim, a Vaš um osloboditi stresa.

naša misija je 

vaš užitak

Smestajni kapacitet

260 soba sa kupatilom

Pored čistog vazduha, čuvene termalne vode i najvećeg broja sunčanih sati u Vojvodini, koje Vam pruža banja Vrdnik, Termal Vam nudi 260 ležaja tokom cele godine.
Sa raznolikom ponudom jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i lux soba, pružamo Vam potpuni komfor i uživanje u prijatnom ambijentu.

USLUGE

tERMALNI BAZEN

Čuven po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, Termal Vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečje bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sa termalnom vodom konstantne temperature od 32,8°C svi bazeni nude Vam vrhunsko uživanje, a u specijalizovanom terapeutskom bazenu i oporavak prema vašim potrebama.

USLUGE

RESTORAN

Kako nekad, tako i sad – ovde se uvek dobro jede, bez obzira da li je reč o vojvođanskim ili nekim drugim specijalitetima po vašem ukusu.

UPOZNAJTE NAS BOLJE 

GALERIJA SLIKA

KAKO DO NAS?

GDE SE NALAZIMO