Vesti

Doček nove 2016. godine

TRODNEVNI NOVOGODIŠNJI ARANŽMAN (od 31.12 do 03.01)

doček (svečana večera uz muzički program + dva pića gratis)
repriza (svečana večera uz muzički program + aperitiv i kafa gratis)
boravak na bazi dva puna pansiona i jednog polupansiona
CENA ARANŽMANA […]

Read More

Hotel termal na forumu hotelijera

Hotel Termal će 19.11.2015 učestvovati na forumu hotelijera.
Vise ionformacija možete pronaći na www.forumhotelijera.com

Read More

Veče rusko-srpske kulture „Jelena Sulima“ u Vrdniku

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na otvaranje prvog rusko-srpskog prijateljstva u Kongresnoj sali banje „Termal“, 26. oktobra u 19.00. Prvi koncertni skup posvećen je otvaranju Udruženja rusko-srpskog prijteljstva „Jelena Sulima“.

Udruženje se bavi afirmacijom, […]

Read More

Uživajte sa celom porodicom na našim bazenima ili priuštite sebi relaksacionu masažu.Saznajte više
Već četiri decenije Termal u banji Vrdnik Vam svojom lekovitom vodom i uz pomoć vrhunskih stručnjaka pomaže u oporavku.Saznajte više
Termal se nalazi u Vrdniku, na Fruškoj gori najstarijem nacionalnom parku, i po mnogima najlepšem u ovom delu Evrope.Saznajte više

Divan dan na bazenu

Termal-bazen-vrdnik
Provedite dan na otvorenom bazenu uz porodični ručak. Deca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, a svakim danom od 9 do 19h naša vrata su otvorena za sve koji uživaju da suncane dane provedu zdravo i aktivno. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.

Specijalna ponuda za vikend relaksaciju

Kada Vam je potrebana relaksacija, nema ništa bolje od odlaska na masažu u srcu prirode. Priuštite sebi i svom partneru nezaboravan relax vikend u banji nadomak grada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.
Termal uzivanje
 
Nisam ni znao da se ovakav biser nalazi na samo 25km od Novog Sada. Ja i moja porodica smo se divno proveli. Radujem se ponovnom dolasku.
Petra Petrovic
Hvala ljubaznom osoblju i doktorima što su mi ulepšali oporavak nakon operacije kuka. Banja je divna a voda zaista leči. Uskoro dolazim sa porodicom na malo uživanja u bazenima.
Mirjana Božić
0C
TEMPERATURA TERMALNE VODE