Vesti

POKAŽIMO DA HUMANOST JOŠ POSTOJI!

Pozivamo vas da budite sa nama u petak 24. jula kako bismo pokazali zajedno da se humanost, ipak, vraća “u modu”. Pitate se zašto? Detetu je potrebna naša pomoć!

Na spoljašnjem bazenu naše i vaše banje ovog petka u 20.00 biće održano humanitarno veče folklora, gde ćete moći da uživate u folklornim igrama sa naših prostora, Grčke i susedne nam Bosne i Hercegovine. Za ovaj deo večeri zaslužni su folklorni izvođači našeg KUD-a “Stevan Šalajić”, zatim KUD iz Soluna i KUD “Mladi Rudar” iz Dobrnje-Tuzle.

[…]

Read More

Od sada šijacu masaža radi za vas!

Obaveštavamo vas da u našoj banji od sada možete da koristite šijacu masaže! Naši sertifikovani masažeri pružiće vam užitak i opuštanje kroz ovu tehnike staru preko 3 hiljade godina.

Šijacu masaža potiče iz Japana. Ona je osnova kineske tradicionalne medicine i sada se već primenjuje širom sveta, a kod nas za samo 2.500,00 dinara u 90 minuta sva vaša negativna energija sigurno nestaje.

[…]

Read More

Banja Termal domaćin ovogodišnje Džipijade

U petak, 10. jula oko 14.00 dvadesetak terenskih vozila započeće Džipijadu startno od hotela Termal.
[…]

Read More

Uživajte sa celom porodicom na našim bazenima ili priuštite sebi relaksacionu masažu.Saznajte više
Već četiri decenije Termal u banji Vrdnik Vam svojom lekovitom vodom i uz pomoć vrhunskih stručnjaka pomaže u oporavku.Saznajte više
Termal se nalazi u Vrdniku, na Fruškoj gori najstarijem nacionalnom parku, i po mnogima najlepšem u ovom delu Evrope.Saznajte više

Divan dan na bazenu

Termal-bazen-vrdnik
Provedite dan na otvorenom bazenu uz porodični ručak. Deca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, a svakim danom od 9 do 19h naša vrata su otvorena za sve koji uživaju da suncane dane provedu zdravo i aktivno. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.

Specijalna ponuda za vikend relaksaciju

Kada Vam je potrebana relaksacija, nema ništa bolje od odlaska na masažu u srcu prirode. Priuštite sebi i svom partneru nezaboravan relax vikend u banji nadomak grada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.
Termal uzivanje
 
Nisam ni znao da se ovakav biser nalazi na samo 25km od Novog Sada. Ja i moja porodica smo se divno proveli. Radujem se ponovnom dolasku.
Petra Petrovic
Hvala ljubaznom osoblju i doktorima što su mi ulepšali oporavak nakon operacije kuka. Banja je divna a voda zaista leči. Uskoro dolazim sa porodicom na malo uživanja u bazenima.
Mirjana Božić
0C
TEMPERATURA TERMALNE VODE